Verimlilik

,
Verimlilik guru ve Best Seller 4 Saat Çalışma Haftası, Tim Ferriss, çürütmek için popüler fikirler ve argümanların yazarı; Kısa bir süre içinde, yabancı dil, etkili öğrenme, gibi başlangıç ​​olarak, şekil almak ve bir iş çalıştırmak, sizin öğretmenlik ayıran bütün hayali parçalar çok daha kısa sürede yapılabilir nasıl ilk bakışta zor çalışır.

Kavramını sahibi "4-Saat Haftası" Tim Ferriss, markalı besin takviyesi ürün pazarlama için çalışıyor, 90 saat bir hafta brainquick çalışarak iş hayatına başladı. Ay geçirdim - düşünmeye başladığınızda işkolik tarzı, hayatın dikkat dağıtıcı, bu hafta nasıl çalıştığını çok daha kolay işleyebilir. Ve sonunda, sadece en yararlı kaynak ve zaman yönetimi odaklanarak da süresini azaltmak ve yüzde 400 karlarını artırmak için mümkün olmuştur 90'ını elde etti tarafından etkin bir şekilde çalışır.

Girişimciler ve küçük işletme sahipleri için önemli Tim Ferriss şu şekilde sıralıyor üç verimliliği tavsiye;

1 -) olan bir alanda mevcut ve bunun yerine rekabet rekabet gücü yüksek, yeni bir kategori oluşturmak.

Yüksek rekabet bir alanda, denge çok naktiniz üzgün ve işinizi bir fikir çok zordur yok. Onlar değil zaten baştan kaybetmek zorunda değilsiniz. Yüksek giderler bir alanda genel girişimcilerin rekabet baş aşağı. Bunun yerine, insanların satın almak için ama bir hizmet veya ürün oluşturmak istiyorum zaten yok. Bu size iş yükü ton kazandırır ve oyunu daha kolay hale getirir.

2 -) En az ayda bir kez 80/20 analizi (Pareto Analizi) yapısı.

Operatörler ve girişimciler Pareto kuralı, müşterileriniz veya kullanıcıların yüzde 20 göre, karınızı yüzde 80'ini oluşturan olduğunu çok iyi biliyoruz. Yani en az ayda bir kez, gözatmak faaliyetleri yapmak son bir ay içinde çalışma tercihen ayki ilk gün, yüzde 80 kar o 20 ihtiyacını yorumlayan olmadığını yeterince meşgul faaliyetlerinin yüzde. Eğer kesmek yararlanamayan iş yapmaya, doğru istemci veya kullanıcı üzerinde yoğunlaşarak, size daha verimli olacağını göreceksiniz.

3 -) E-posta ile ilişkisini en aza indirin.

Modern zamanların E-Mail zamanın en büyük hırsızdır. Örneğin, sen meşgul iseniz e-posta yoluyla günde 5 saat, sen sadece benim vakit yok, aynı zamanda 5 saat bir gün için bir şey ile meşgul olduğunu size verimli düşünüyorum. Ancak, bu doğru değildir. Girişimciler ve E için doğru olan küçük işletme sahipleri - günde belirli aralıklarla onun ilişki ve gelen postaları azaltmak ve düzenli olarak kontrol edilmez Posta.